Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Sense categoritzar
  • MEDI AMBIENT DUU A TERME UNA CAMPANYA DE RESTAURACIÓ FORESTAL ENTORN Al DIA DE L’ARBRE DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2022.
WhatsApp Image 2022-03-01 at 12

MEDI AMBIENT DUU A TERME UNA CAMPANYA DE RESTAURACIÓ FORESTAL ENTORN Al DIA DE L’ARBRE DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2022.

L’Ajuntament de Sant Joan d´Alacant des de la Regidoria de Medi Ambient, dirigida per Esther Iborra, ha organitzat una activitat de restauració forestal dirigida als escolars del municipi, en la qual han participat alumnes de 3r i 4t de primària, dels tres centres públics CEIP Crist de la Pau, CEIP Rajoletes i CEIP El Romero, el centre concertat La nostra Senyora del Carmen (Carmelites) i el Centre d’Educació Especial públic El Somni.

Aquesta activitat s’ha dut a terme en un total de 9 sessions que han tingut lloc al llarg del mes de febrer en l’àrea recreativa de la Coix I, amb l’objectiu d’enriquir la biodiversitat local, crear consciència de la importància de protegir els boscos, conservar la coberta vegetal i ressaltar l’imminent paper que tenen els arbres i la vegetació en general que absorbeixen CO₂ i afavoreixen un ecosistema saludable.

Aquestes sessions es van programar entorn del 31 de gener, dia en què es commemora el del “Dia de l’Arbre de La Comunitat Valenciana”. Durant aquestes els xiquets i xiquetes de Sant Joan han aprés a reconéixer i plantar algunes espècies autòctones de la zona com Romero, Lavanda, Timó i Pi.

“Aquestes activitats afavoreixen la conscienciació i el respecte a la nostra biodiversitat i en general al medi ambient per això hem d’incidir i educar des de primerenca edat en aquesta línia. Amb aquestes accions donem a conéixer als xiquets i xiquetes els espais naturals que tenim en el municipi i la importància de protegir i augmentar la biodiversitat” declara la regidora de l’àrea Esther Iborra.