Search
Close this search box.

Pregó de les Festes de Sant Antoni 2024

El Pregó de les Festes de Sant Antoni ha estat a càrrec del reconegut grup Els Sanguangos, dos dels components del grup, els santjoaners Juan Antonio i David Bernal han sigut els encarregats de llegir un pregó en un nostàlgic recorregut pels records d’infància del Carrer Sant Antoni i els inicis del grup, Els Sanguangos, conegut per la seua exitosa trajectòria en el pop-rock nacional, van delectar als presents amb anècdotes i vivències que reflectixen l’esperit festiu i l’essència de Sant Joan.

El pregó va comptar amb la presència destacada del primer tinent d’Alcaldia, Nicolás López, així com de la Regidora de Festes i Turisme, Charo Tomás, i representants dels diferents grups polítics municipals. A més, no van faltar els càrrecs de les entitats festeres locals, que es van unir per a donar inici a unes festes plenes d’emoció i companyonia.

La celebració va seguir avant, amb la festa organitzada per la Colla de Dolçainers i Tabaleters Els Amuntegats i el Porket-On en un espectacle de música rock, donant així continuïtat a l’*alegria i la diversió que caracteritzen als Festes de Sant Antoni a Sant Joan d’Alacant.