Search
Close this search box.
WhatsApp Image 2023-04-04 at 09

PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA I EXPOSICIÓ DE SETMANA SANTA 2023

La Setmana Santa a Sant Joan d’Alacant, va començar amb l’Exposició “Art, Passió i Fe” de la Setmana Santa de Sant Joan.

Durant tota aquesta Setmana Santa es podrà admirar en la Plaça d’Espanya l’exposició fotogràfica “Art, Passió i Fe”. A través de 20 imatges de gran format, situades en panells *retroiluminados, es mostren alguns dels moments més especials de la Setmana Santa sanjoanera.

L’exposició organitzada per la Junta Major Setmana Santa Sant Joan d’Alacant compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Sant Joan, a través de la Regidoria de Turisme i Festes. A la inauguració de l’exposició han assistit representants de les entitats festeres, a més de components de la corporació municipal i de la Junta Major de Setmana Santa. L’ambientació musical ha sigut a càrrec del grup de metalls de la Societat Musical La Paz.

 

Podrà accedir-se a tota la Informació sobre la Setmana Santa de Sant Joan 2023 i al programa d’actes accedint a aquest enllaç: https://www.santjoandalacant.es/va/festes/setmana-santa-2023