Search
Close this search box.
CRTEL COMPARTE COCHE

#SANT JOAN COMPARTEIX COTXE

L’Ajuntament de Sant Joan d´Alacant, juntament amb l’aplicació mòbil Hoop Carpool, fundada per joves espanyols, signen un acord per a llançar la iniciativa #SantJoanComparteCoche perquè els veïns puguen compartir cotxe en els seus desplaçaments diaris al treball i a la universitat.

La posada en marxa d’aquest projecte pretén facilitar a tots els veïns la possibilitat de conéixer a altres persones perquè puguen compartir cotxe en els seus desplaçaments del dia a dia. I d’aquesta manera compartisquen despeses fent front a la pujada de cost del carburant, estalvien temps i eviten emissions contaminants.

L’Ajuntament de Sant Joan d´Alacant és una institució compromesa amb el medi ambient i amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Cada acció que implementa l’Ajuntament de Sant Joan d´Alacant busca crear un planeta més sostenible, segur i pròsper per a tots els seus ciutadans. Per això, els trajectes amb origen o destinació a Sant Joan d´Alacant realitzats mitjançant l’app Hoop Carpool són finançats al 50% (preu màxim per trajecte i passatger de 3€). 

En compartir cotxe cada dia, els veïns redueixen el nombre de vehicles en la carretera i es millora la qualitat de l’aire i, per tant, la qualitat de vida de les persones. També ajuda a aconseguir una mobilitat sostenible a les ciutats i la seua perifèria utilitzant els recursos disponibles d’una forma eficaç. I, finalment, es redueixen les emissions de CO₂.

IMPACTE ESPERAT DE LA INICIATIVA

A conseqüència de l’ús de l’aplicació Hoop Carpool s’espera que els veïns aconseguisquen estalviar 73.458 kg de CO₂, més de 131.175€ i prop de 230.868 hores anualment. 

#SantJoanComparteCoche cerca convertir a la localitat en un lloc capdavanter en sostenibilitat apostant per la mobilitat sostenible i col·laborativa.