Search
Close this search box.
pintura vial sant joan (2)

Sant Joan continua amb la campanya de pintura vial per a millorar la visibilitat dels usuaris

L’ajuntament de Sant Joan d’Alacant, mitjançant les regidories de Manteniment i Mobilitat, dirigides por Eva Delgado, continua amb la campanya de pintura vial en diversos carrers i avingudes del municipi.

Aquesta campanya és una continuació de les anteriors actuacions de renovació de senyalítica i mobiliari urbà que s’han portat a terme en els últims mesos i que no suposen cap cost extra per a les arques municipals ja que s’estan realitzant amb recursos propis i amb personal de la brigada d’obres municipal en col·laboració i coordinació amb la policia local de Sant Joan.

Es tracta d’actuacions de repintat de marques vials per a millorar la visibilitat tant dels vianants com dels ciclistes i automòbils, augmentant així la seguretat vial. Els últims dies s’ha realitzat el repintat dels passos de vianants de l’Avinguda de l’Institut i les seues immediacions. Es tracta de zones amb molt de trànsit i en el cas de l’Av. de l’Institut amb molta afluència de xiquets per la proximitat al CEIP Rajoletes.