Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Festes
  • Sant Joan d’Alacant celebra un Carnestoltes ple de color i diversió

Sant Joan d’Alacant celebra un Carnestoltes ple de color i diversió

En una vesprada plena d’alegria i creativitat, el passat 10 de febrer, l‘Ajuntament de Sant Joan va organitzar un vibrant esdeveniment carnavalesc que va omplir els carrers del municipi d’energia i entusiasme. La Regidoria de Festes i Turisme va ser l’encarregada de coordinar esta celebració que va reunir xiquets, joves i adults en una jornada inoblidable.

El punt central del Carnestoltes va ser la passarel·la de disfresses, on els participants van demostrar el seu enginy i talent en l’art de la transformació. Des dels més xicotets fins als majors, tots van tindre l’oportunitat de lluir les seues creacions, reflectint així la diversitat i l’esperit festiu que caracteritzen a Sant Joan. Els premis van ser atorgats en diverses categories, incloent-hi infantils, majors, grupals i artesanals, destacant la creativitat dels participants.

La desfilada va recórrer els carrers al ritme de la música brasilera de Rio de Janeiro, des de la Plaça José Sala fins a la Plaça de la Constitució. Durant el recorregut, les actuacions de les acadèmies de ball locals, el Mag Charly i DJs locals van mantindre l’ambient festiu i van animar als assistents a ballar i gaudir al màxim.

A més de les activitats principals, els més joves participants van gaudir d’un berenar especial, afegint un toc de dolçor a l’experiència carnavalesca. La col·laboració d’entitats festeres locals i associacions d’AMPAS dels col·legis de Sant Joan va contribuir a l’èxit de l’esdeveniment, reforçant el teixit social i la cooperació en el municipi.

El Carnestoltes 2024 no sols va ser un esdeveniment festiu, sinó també una mostra del compromís de Sant Joan cap a la promoció de les festivitats locals i la participació ciutadana. Esta acolorida celebració va reflectir la vitalitat i la diversitat de la comunitat santjoanera.

En les xarxes socials, tant Turisme Sant Joan com el propi Ajuntament de Sant Joan d´Alacant van compartir fotos dels millors moments del Carnestoltes, destacant l’alegria, la creativitat dels participants i la diversió que caracteritzen a esta festivitat en el municipi.