Search
Close this search box.
AF_CARTEL 50X70 NADAL EN SANT JOAN 2022 (1)_page-0001 (1)

SANT JOAN D’ALACANT OFEREIX UNA EXPERIÈNCIA NADALENCA COMPLETA

La Regidoria de Comerç i Mercats de Sant Joan llança des de 2019 una gran campanya de promoció comercial del petit i mitjà comerç per a gaudir de les compres, en la qual col·laboren també les regidories de Joventut, Festes, Infància, Cultura i Tercera Edat. Així mateix, ofereixen una àmplia programació perquè els veïns i els nombrosos visitants que s’acosten aquests dies visquen un Nadal especial. 

Aquesta iniciativa pretén dotar al municipi de tot el que l’experiència de compra requereix en dates tan assenyalades oferint ambientació, animacions infantils, focs artificials, actuacions musicals, il·luminació festiva, arbre de Nadal, photocalls, entre moltes altres activitats.

A partir de demà, el municipi se submergirà en un ambient únic amb l’encesa de la il·luminació nadalenca en els principals carrers comercials, dels dos arbres de Nadal situats en la plaça Maisonnave i en la plaça de la Constitució i de la bossa de la campanya Nadal Sant Joan 2022 en la plaça José Sala. A més, des del dia 16 de desembre al 6 de gener podràs gaudir de l’ambientació musical als carrers mentre realitzes les teues compres nadalenques.

Aquest nadal els comerços compten amb un aparadorisme unificat sota la figura de l’Arbre de Nadal del comerç local de Sant Joan en vinil i l’estesa de la catifa roja i decoració vegetal per a rebre als seus visitants, veïns i veïnes.

Per a compartir una experiència a través del joc i la diversió en família el municipi compta amb el scape room «El curiós cas del tresor de Sant Joan» el 18 de desembre. D’altra banda, a partir del 20 de desembre els més xicotets poden visitar la Caseta de Papà Noel i enviar les seues cartes en la plaça d’Espanya.

Amb l’arribada de Nit de Nadal, el 24 de desembre a les 14.00 hores es durà a terme la tradicional mascletà de Nadal en la plaça de la Constitució. I del 25 al 30 de desembre abrigueu-vos bé perquè ha arribat el moment de patinar sobre gele a Sant Joan, sens dubte, un planazo amb xiquets.

Però les activitats no acaben ací, del 26 al 29 de desembre també pots gaudir d’una experiència de conte pujant a la carrossa il·luminada del Nadal situat en la plaça de Maisonnave. 

I el 31 de desembre, per a començar bé l’any no et pots perdre els focs artificials en l’Avinguda de la Rambla de la Llibertat després de les campanades. I per descomptat, del 2 al 4 de gener els més xicotets han de fer la seua visita al carter real al parc municipal. 

A més, dins d’aquest programa d’activitats també tenen cabuda els majors, el dia 3 de gener en el centre de majors es duran a terme tallers de rebosteria intergeneracional, esmorzar i espectacle nadalenc. 

Per a tancar les festes, Sant Joan celebrarà la cavalcada de Reis Mags el dia 5 de gener.