Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Alcaldia
  • Sant Joan d’Alacant s’adherix al dol oficial de tres dies i suspén els actes organitzats per l’ajuntament
banderas media asta luto incendio sant joan 02

Sant Joan d’Alacant s’adherix al dol oficial de tres dies i suspén els actes organitzats per l’ajuntament

El Govern Local ha suggerit la suspensió o l’ajornament d’actes organitzats per entitats culturals i festeres locals

L’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant s’adherix a la declaració de dol oficial decretada en la Comunitat Valenciana durant tres dies amb motiu del terrible incendi declarat en el barri de Campanar de la ciutat del València, en la vesprada del 22 de febrer. L’alcalde de Sant Joan, Santiago Román, en senyal de respecte, condol i duel, ha ordenat que les banderes oficials onegen a mitja asta, en l’exterior dels edificis públics, durant estos tres dies.

Així mateix, s’ha ordenat la suspensió de tots els actes organitzats pel propi Ajuntament de Sant Joan d’Alacant entre hui divendres 23 i el diumenge 25 de febrer. En el cas de ser actes organitzats per entitats culturals o festeres locals, l’ajuntament ha suggerit la seua suspensió o ajornament, decisió que corre a compte de les pròpies entitats.

En el cas que se celebre algun acte, organitzat per alguna entitat privada, els components de la corporació municipal no acudiran com a representants municipals en senyal de duel davant la irreparable pèrdua de vides humanes provocades per la destrucció total dels habitatges incendiats.

Finalment, l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant desitja fer públiques les seues condolences i la seua solidaritat amb totes les persones i famílies afectades, així com reconéixer i agrair el gran esforç dels servicis públics de bombers, emergències, protecció civil, sanitaris i forces de seguretat que estan participant en l’atenció a les víctimes.