Search
Close this search box.
FOTO TRABAJANDO

SANT JOAN EN ALICANTE GASTRONÓMICA

Els visitants a la Fira ALACANT GASTRONÒMICA celebrada entre els dies 23 al 26 de setembre, van tindre la possibilitat de visitar l’estand que, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sant Joan, va instal·lar en IFA, un dels majors amb els quals hem concorregut a aquesta fira. Un espai de 14 metres d’instal·lació expositiva que va acollir una mostra representativa de la nostra hostaleria, per a la qual comptem amb la presencia, de divendres a diumenge, de Cerveseria Trivoli que va donar pas el dilluns al Restaurant Finca Santa Luzia, donant mostra entre tots dos, de l’ampli ventall en restauració que pot trobar qualsevol visitant a Sant Joan. Des d’ací gràcies a Luismi, a Lucia i tot el seu equip per la magnífica representació.  

També vam tindre a la gelateria Robenove que va portar una mostra de llima granissada tradicional, del de tota la vida, que van provocar les primeres cues en el nostre estand; A aquest se sumen la fleca Sebastiá amb els seus pastissets casolans i la Xurreria Sant Joan amb les seues creïlles artesanes, que van aconseguir que les cues es reproduïren fins al diumenge. Degustacions sempre acompanyades d’una explicació, una targeta de l’establiment i una invitació a visitar-los. Gràcies també, per tot això, a Mari Carmen, a Daniel i a Manolo.

I no oblidem a l’Escola de Gastronomia La Font que amb el sorteig d’un curs de cuina i la seua demostració en directe, en l’escenari Saborea Costablanca, de com elaborar una tapa d’albergínia i cruixent de luxe, van fer les delícies dels presents. Un showcooking de 10. Gràcies al Xef Marc, a José Manuel i a tot el seu equip per la gran faena realitzada.

Durant els dos dies de muntatge i els quatre de fira vam tindre, tot l’equip de l’ADL #IDEAS de Sant Joan, possibilitat d’entaular converses i compartir informació sobre els nostres establiments i les potencialitats del nostre municipi amb altres expositors, empreses i visitants. A més de celebrar reunions amb representants de diverses administracions vinculades al turisme, comercials, associacions i altres col·lectius, com els que vam tindre amb la gerent de la Ruta del Vi.

Sis dies durs però profitosos per a la imatge de Sant Joan, just l’any de tornada de la pandèmia, el que tocava, i que només han segut possibles gràcies al treball a deshora, matí i vesprada, de les tècniques de Turisme, Marina i Sandra i de les tècniques de Desenvolupament Local, Elvira i Belén. Un equip de 10 amb el qual tinc el luxe de treballar tots els dies i que ha demostrat les capacitats de la nostra hostaleria, el nostre comerç i el nostre municipi a peu de stand.

Sant Joan, a Prop de Tot.

Manel Giner, Regidor de Turisme.