Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Sense categoritzar
  • Sant Joan realitza una jornada de sensibilització i educació ambiental emmarcada en les accions entorn del Dia del Reciclatge.
WhatsApp Image 2021-05-14 at 10

Sant Joan realitza una jornada de sensibilització i educació ambiental emmarcada en les accions entorn del Dia del Reciclatge.

La Regidoria de Neteja i Gestió de Residus, dirigida per Esther Iborra, aquesta duent a terme diferents accions informatives i de conscienciació a la ciutadania basades en l’educació ambiental, per a commemorar el 17 de maig, Dia Mundial del Reciclatge.

Aquesta setmana comencen les accions d’educació ambiental que durà a terme el Consorci de Residus *Terra durant els pròxims mesos. En concret, els educadors ambientals del consorci, al qual pertany Sant Joan, estaran de 10.00 a 14.00 hores aquest dijous 13 de maig en la Plaça d’Espanya, explicant als ciutadans la importància de gestionar correctament els residus, així com de minimitzar la seua generació. A més, comptarem amb el nostre estand de recollida de matèria orgànica perquè tots els ciutadans que ho desitgen puguen inscriure’s en el programa del 5é Contenidor.

Aquesta acció es repetirà en diferents ocasions en el municipi per a reforçar el missatge i arribar al màxim nombre possible de persones, donant suport a les activitats que ja fa el nostre ajuntament per conscienciar a la població sobre aspectes com el reciclatge o l’economia circular.

El Consorci *Terra realitzarà més de 50 accions de conscienciació ambiental en els 37 municipis que formen part del Consorci, a més de xarrades informatives, jornades tècniques i jornades d’educació ambiental en els centres escolars.

“Des de la Regidoria de Neteja i Gestió de residus estem segurs que la base d’una bona gestió dels residus des de l’origen, des de casa, des del nostre centre de treball, etc, és aconseguir que els nostres veïns estiguen informats i conscienciats i això únicament ho podem aconseguir amb aquesta sèrie d’accions i per mitjà de l’educació ambiental com a eina imprescindible” declara l’edil de l’àrea, Esther Iborra.