Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Alcaldia
  • Un policia local de Sant Joan aconsegueix la medalla de plata en els Jocs Europeus de Policies i Bombers
MEDALLA JUEGOS EUROPEOS POLICIA KARTING SANT JOAN (2)

Un policia local de Sant Joan aconsegueix la medalla de plata en els Jocs Europeus de Policies i Bombers

Pedro Hernández-Tristán obté el subcampionat en la competició de karting, en la qual van participar 50 pilots de tota Europa

Un policia local de Sant Joan, Pedro Hernández-Tristán Perales, ha aconseguit la medalla de plata en els Jocs Europeus de Policies i Bombers 2023. Este agent, de 38 anys d’edat, que forma part de la Policia Local de Sant Joan des de l’estiu passat, ha aconseguit el subcampionat en els IX European Police & Fire Games, disputats a Torrevieja el mes d’octubre passat.

Pedro Hernández-Tristán pilota cotxes kart, com a aficionat, des de fa anys, però esta ha sigut la primera vegada que acudia a esta prova, en la qual van participar 50 policies de tota Europa. La competició es va disputar en el circuit d’Orihuela-Costa, tant les eliminatòries en les quals es van classificar els 16 millors temps, com en la carrera final, en la qual va lluitar pel primer lloc fins a, pràcticament, l’última corba.

Esta setmana, el policia medallista ha rebut la felicitació de l’alcalde, Santiago Román, del regidor de Seguretat, Nicolás López, i del Comissari Cap de la Policia Local, Pablo Lizón. L’Ajuntament de Sant Joan ha col·laborat en la participació en els Jocs Europeus d’este policia local. Des de 2015 no acudia cap agent santjoaner a esta competició, per la qual cosa el retorn ha sigut molt reeixit.

Pedro Hernández-Tristán ja té al cap participar en 2024 en els següents Jocs Europeus, que possiblement es disputen a Portugal. Allí el seu objectiu no serà un altre més que portar la medalla d’or a Sant Joan d’Alacant.