Search
Close this search box.
Cartel V RALLY HIVERN 2023 HORARIO

“V RALLYE HIVERN SANT JOAN D’ALACANT COSTABLANCA 2023″.

El Rallye es realitzarà el pròxim dissabte 18 de febrer, amb eixida i arribada ací a Sant Joan. El format serà el mateix al d’altres anys.

El programa horari previst de l’esdeveniment per al dissabte ès el següent:

• Verificacions dels participants: De 08:00 a 09:30 h. en el Ayto de Sant Joan d’Alacant. 

      A. EIXIDA dels participants:  Des de l’Ajuntament  de Sant Joan d’Alacant de 10:00 a 11:15 h. en Av. Rambla. 

      B. META i FINAL del Rallye: De 14.30 a 15.45 h. la porta del’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant, en Av. Rambla, on els participants aniran arribant i quedaran agrupats. Deixen els vehicles aparcats en aqueix carrer, en les places públiques d’aparcament en la via, reservades prèviament per la Policia Local. Tant el menjar (15:45 h) com el lliurament de premis (17:30 h) es realitzarà en el saló d’esdeveniments del Casal de la 3a edat de Sant Joan d’Alacant, mentre els vehicles quedaran aparcats en la Rambla perquè puguen ser presenciats pels veïns del municipi, fins a les 18.30 h.

 Els horaris prevists de corts de carrers per a realitzar l’esdeveniment per al dissabte seran els sigüents:

 

 1. Senyalització de PROHIBIT APARCAR en tots dos costats de la AV RAMBLA DE LA LLIBERTAT, des de les 07.00 fins a les 18.00 del dissabte 18 de Febrer de 2023, en el tram enfront de l’Ajuntament,  des de l’encreuament d’aquesta via amb C/ La Mar, fins a l’encreuament amb C/Pintor Manuel Baeza, per a utilització de l’organització i els participants de l’esdeveniment. 
 

2. Realitzar el TALL al TRÀNSIT de la AV RAMBLA DE LA LLIBERTAT, de 07.00 a 18.00 h, en el tram enfront de l’Ajuntament, des de l’encreuament d’aquesta via amb C/ La Mar, fins a l’encreuament amb C/Pintor Manuel Baeza, el dissabte 18 de Febrer de 2022. (Desviament Autobús en aqueix horari solament.) 

Les vies del Nucli urbà de Sant Joan per les que els vehicles participants circularan, sempre a velocitats inferiors a 50 Km/h i ajustant-se a la velocitat màxima de la via en cas de ser menor, *espaciadamente entre ells amb un temps entre 1 i 2 minuts, i complint en tot moment la normativa de Trànsit i Seguretat Viària, així com el codi de Circulació:

A. 10:00 a 11:30 (Ayto. Sant Joan Direcció Poliesportiu i El Campello):  Ajuntament Sant Joan d’Alacant en Av. Rambla Llibertat cap a Mutxamel, C/ Pintor Manuel Baeza, Av. de Benidorm, C/ Manolo Morán, C/ Sant Antoni, Accés N-332 direcció El Campello.

B. 14:30 a 16:00 (Entrant des del Campello fins a Ayto Sant Joan): Venint des de El el Campello per la N-332, C/ Sant Antoni (front Poliesportiu), C/ Secretari Basilio Sala, Av. Comtat de Fabraquer, i Av. Rambla de la Llibertat fins a l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant.