Search
Close this search box.
folleto

VIII VOLTA AMB BICI MUTXAMEL – SANT JOAN D´ALACANT

Diumenge que ve 6 de novembre els municipis de Sant Joan i Mutxamel organitzem la VIII Volta amb bici, com fem des de l’any 2013.

Aquesta volta que discorre per tots dos municipis, pretén d’una banda commemorar el Dia Internacional contra el Canvi Climàtic (24 d’octubre) i per un altre fomentar la mobilitat sostenible mitjançant l’ús de la bicicleta, com a mètode de transport alternatiu als vehicles privats de combustió, informar sobre l’estalvi energètic i la disminució d’emissions de CO₂ que proporcionen aquests mètodes de transport i advertir sobre la influència del transport en el canvi climàtic en el canvi climàtic, la seua problemàtica i les seues solucions.

La Volta amb bici es desenvoluparà des de la 9h, moment en el qual els participants podran recollir els dorsals, donant inici a les 10h i amb un recorregut de 13km. En aquesta ocasió l’eixida i arribada tindrà lloc en el Centre Cultural Antic Escorxador de Mutxamel, fent una parada als Jardins Municipals de manzaneta de Sant Joan.

Horari probable de pas:

•             Eixida – Centre Cultural Antic Escorxador (Mutxamel): 10.00h

•             Parada – Jardins Municipals de Manzaneta (Sant Joan d’Alacant): 11.15h

•             Arribada – Centre Cultural Antic Escorxador (Mutxamel): 12.30h

En la Volta amb bici pot participar el públic en general a partir dels 8 anys. Els menors hauran de comptar amb l’autorització dels seus tutors legals i aquells que tinguen entre 8 i 16 anys hauran d’anar acompanyats per almenys un adult. Tots els participants hauran d’anar proveïts de casc.

La resta de les activitats està oberta a totes les edats, encara que poden existir limitacions en algunes d’elles a causa de les seues característiques.

És necessària la prèvia inscripció bé de manera presencial en GRUPO BROTONS C/ Dénia Nº5 (Mutxamel), de dilluns a divendres de 9h a 14h o bé a través del formulari en línia proveït en https://grupobrotons.com