Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Festes
  • XVII Certamen de Narrativa de les Fogueres de Sant Joan d’Alacant

XVII Certamen de Narrativa de les Fogueres de Sant Joan d’Alacant

En una vesprada repleta de cultura i expectació, la Comissió de Festes de Fogueres de Sant Joan d’Alacant ha celebrat el XVII Certamen de Narrativa, un esdeveniment que destaca no sols per fomentar la creativitat literària, sinó també per ser el preludi a un dels moments més emblemàtics de la ciutat: la Proclamació de les Belleses del Foc i els seus Dames d’Honor.

Enguany, el Premi Fogueres de Sant Joan d’Alacant, dotat amb 500 euros, ha sigut atorgat a Manuel *Izquierdo Ruiz de Granada, per la seua obra “El fat advers”. Així mateix, Herminia Dionis Piquero, d’Osca, ha rebut un premi de 150 euros pel seu relat “Estius Universitaris”.

La gala també ha servit de marc per a la Presentació Oficial de les futures Belleses del Foc i els seus Dames d’Honor 2024,anunciant a Carolina Climent Miguel i Mari Carmen Salcedo García com les *Bellesas del *Foc adulta i infantil, respectivament. Al costat d’elles, Lucía Salas Sabaniego, Teresa Ferrer Planelles, Alejandra Reyes Soto i Meua Ortí Guerrero completaran la cort d’honor, representant la bellesa i la tradició de les festivitats de Sant Joan.

La Comissió de Festes ha estés una invitació a tots els ciutadans i visitants per a marcar en els seus calendaris el 18 de maig, dia en què es durà a terme la Proclamació Oficial de les Belleses del Foc i els seus Dames d’Honor.

El XVII Certamen de Narrativa i la presentació de la cort d’honor 2024 són testimoniatges del teixit cultural de Sant Joan, reflectint el compromís amb la promoció de les arts i la preservació de les seues tradicions. A través d’estos actes, Sant Joan continua demostrant la seua capacitat per a unir la literatura, la bellesa i la tradició.