Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Comerç
  • Obert el termini d’inscripció del VIII Concurs d’Aparadors de Cinema Sant Joan d’Alacant
concurso escaparates cine sant joan

Obert el termini d’inscripció del VIII Concurs d’Aparadors de Cinema Sant Joan d’Alacant

Ja pots presentar la teua inscripció per a participar en el VIII Concurs d’Aparadors de Cinema de Sant Joan d’Alacant, convocat per la Regidoria de Cultura, amb l’ànim de promoure la participació dels comerços de proximitat per a recrear un ambient cinematogràfic durant la 24 edició del Festival de Cinema de Sant Joan, que se celebrarà del 21 al 27 d’abril de 2024.

Poden participar en este certamen les persones físiques i jurídiques qualificades com a petita i mitjana empresa que exercisquen activitat econòmica vinculada al comerç al detall, l’hostaleria i els servicis personals (clíniques, perruqueries, estètiques…) i l’establiment del qual radique en el municipi.

L’aparador que participe ha d’inspirar-se en la temàtica de musicals, els seus intèrprets, directors o en qualsevol escena o imatge relacionada amb els mateixos i la seua ambientació. A més, en l’aparador haurà d’aparéixer el cartell del 24 Festival de Cinema, un cartell que es facilitarà per la Regidoria de Cultura als qui hagen presentat la sol·licitud de participació.

Per a participar en la convocatòria és imprescindible completar la fitxa d’inscripció, segons model que s’adjunta en esta publicació.

La fitxa s’enviarà via correu electrònic a l’adreça gestion.cultural@santjoandalacant.es (indicant en l’assumpte: Participació en el VIII Concurs d’Aparadors de Cinema).

El termini d’inscripció i de presentació de l’obra serà des del 9 de febrer (l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant) fins al dia 2 d’abril de 2024, inclusivament.