Search
Close this search box.

Aquesta iniciativa coordinada des de la regidoria de Cultura de Sant Joan d’Alacant i la companyia “Petita Fàbrica de Paraules” està orientada de manera multidisciplinària, per a respondre així a totes les inquietuds de la infància, amb el clar objectiu que no tan sols cal centrar-se en crear pedrera d’actors, també d’espectadors.

Totes les propostes artístiques programades són d’alt nivell, construïdes amb llenguatges que aporten tant a la infància com als adults, i que han sigut reconegudes i premiades en certàmens de renom com el FETEN de Gijón o la mostra de teatre de Lleida.

El naixement d’aquest festival de teatre va lligat a una nova iniciativa, es tracta de “PETIT DIALEG TEATRAL”, consisteix a habilitar una urna perquè els xiquets i xiquetes que assistisquen a la funció opinen sobre l’obra o que comenten qualsevol aspecte que els haja cridat l’atenció, aquests missatges se’ls farà arribar a la companyia, i premiaren amb 2 entrades gratuïtes per al següent espectacle al xiquet o xiqueta que ells decidisquen.

Aquesta edició està composta de 6 obres que es representaran de Gener a Juny, però ja s’està programant la següent edició que es realitzarà d’Octubre a Juny i que comptarà a més amb disciplines com la de Dansa.

Les entrades costaran el donatiu de 3€ que es destinaran a un projecte educatiu, i es venen en Llibres Chus (C/ l’Ordana, 18) i en la mateixa Casa de Cultura una hora abans de cada actuació.

Clara Rodríguez va posar de manifest en roda de premsa que amb aquest festival és un pas més per a aconseguir el segell CAI (ciutats amigues de la infància)

Arxius adjunts