Search
Close this search box.

El 30 d’octubre de 2012 el Ple de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant va aprovar inicialment el REGLAMENT MUNICIPAL DE VOLUNTARIAT.

Des del dia 4 de desembre fins al 15 de gener de 2013 es va poder consultar l’expedient en horari d’oficina (7h45 a 15h) amb la finalitat de presentar les reclamacions o suggeriments que s’estimaren oportunes.

Finalment, el 4 de febrer es publica el text íntegre en el BOP

En l’actualitat, l’Ajuntament de Sant Joan desenvolupa el Servei de Suport Administratiu a les associacions així mateix informa sobre les possibilitats de voluntariat que ofereixen les associacions de la localitat.

També ha desenvolupat puntualment diferents programes, com ara:

  • Taller per a la integració i promoció personal i sociolaboral de dones immigrants. (En col·laboració amb la regidoria d’Igualtat)
  • Photocall Coneixement. (En col·laboració amb la UPCCA)
  • Suport en l’adquisició d’hàbits d’estudi (En col·laboració amb el SEAFI)

Totes les persones que desenvolupen un programa de voluntariat signen un compromís amb l’Ajuntament, pots llegir el contingut del mateix punxant en compromís

Si t’interessa participar, per favor, emplena aquesta fichay envia-la a participa@santjoandalacant.es. T’informarem dels diferents projectes en el moment en què s’inicien.