Search
Close this search box.

l eslògan turístic Prop de Tot no és casualitat. Els nostres veïns i visitants ens trien perquè des de la localitat pots accedir amb total facilitat a qualsevol destí de referència de la província d’Alacant alhora que gaudeixen d’un entorn tranquil, avantguardista i amable, amb una oferta comercial i d’oci molt atractiva.

A Sant Joan d’Alacant estem compromesos a reduir el nostre impacte en el medi ambient, fent un ús eficaç i responsable dels recursos dels quals disposem.

Per això et convidem que gaudis de tota la nostra oferta d’informació turística de manera digital.

Accedeix a la nostra guia turística en realitat virtual 360ºdescargando l’App Lookish Spain (https://lookishtg.com/), vàlida per a Android i IOS, i descobreix tota la nostra oferta turística des del teu telèfon intel·ligent o tauleta. Podràs interactuar amb els nostres recursos turístics, així com conéixer tota la seua història, perquè si alguna cosa té Sant Joan és un milió de secrets que explicar-te.

Amb el nostre fullet turístic trobaràs una completa varietat de contingut turístic sobre Sant Joan d’Alacant. Podràs veure de forma sintetitzada i intuïtiva totes aquelles tipologies que pots trobar a la nostra ciutat.

A través dels plans turístics podràs trobar totes les possibilitats de turisme cultural, patrimonial i de naturalesa que ofereix el nostre destí. De manera senzilla i intuïtiva podràs conéixer on se situen totes les Torres de l’Horta, les Finques i Casas; les Esglésies i Ermites, els Parcs i Places, així com els nostres Camins Tradicionals.

També trobaràs un pla de mobilitat i accessibilitat turística, on podràs conéixer totes les línies de transport públic que poder utilitzar dins i fora del municipi.

Per a més informació visita la nostra pàgina web de turisme: https://www.turismosantjoan.es/

T’ESPEREM A SANT JOAN!

PROP DE TOT!

Arxius adjunts