Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Sense categoritzar
  • L’Ajuntament invertirà més de 40.000 euros en la renovació de voreres i millora de l’accessibilitat viària
Image (6)

L’Ajuntament invertirà més de 40.000 euros en la renovació de voreres i millora de l’accessibilitat viària

Els operaris rehabilitaran durant aquest mes els paviments als carrers Doctor Jiménez Díaz, avinguda de Benidorm i 8 de març

El regidor d’Obres i Manteniment, José Luis Olcina, assegura que “aquesta intervenció servirà per a solucionar problemes i dotarà a Sant Joan de millors paviments”

 

La Regidoria d’Obres i Manteniment inverteix més de 40.000 euros en la renovació de voreres i millora de l’accessibilitat viària del municipi, en un projecte que ja ha conclòs al carrer del Mercat i que es realitza aquests dies als carrers Doctor Jiménez Díaz i avinguda de Benidorm. “Aquesta intervenció servirà per a solucionar problemes detectats i dotarà a Sant Joan de millors paviments”, assegura el regidor José Luis Olcina.

Els operaris treballen aquests dies al carrer Doctor Jiménez Díaz després que els veïns denunciaren les humitats que es filtraven des del carrer fins als garatges i trasters producte de la pròxima vegetació. “Les arrels dels ficus pròxims als habitatges havia alçat el sòl, per la qual cosa ara l’estem impermeabilitzant i posant noves lloses de formigó per a evitar que aquests problemes”, assegura Olcina. El regidor i el capatàs de les Brigades Municipals van inspeccionar aquests treballs per a comprovar l’aïllament entre la zona verda i els habitatges pròxims.

Alhora, des de l’Ajuntament també s’està treballant aquests dies en l’avinguda de Benidorm, molt deteriorada també pel creixement dels arbres, que ha desbordat els escocells i alçat part del paviment. “En aquest carrer treballem per a augmentar l’espai de creixement de les arrels i també per a rebaixar el nivell de les voreres en els passos de vianants, amb el que millorem l’encreuament de vianants amb mobilitat reduïda o dificultats”, indica.

A aquests treballs se’ls unirà posteriorment la millora de voreres al carrer 8 de març. Totes han d’estar concloses a primers d’agost, segons la previsió dels tècnics municipals.

En total, la Regidoria d’Obres i Manteniment ha invertit més de 200.000 euros en la renovació de voreres i calçades, ja que simultàniament a aquestes actuacions, s’han fet treballs d’asfaltat del 9 al 21 de juny als carrers Pintor Miró, Pintor Goya, Climont, Pintor Velázquez, L’Era, Pintor M. Baeza, Mercat i El Vent.