Search
Close this search box.
bandomovilipone

Nova Versió Bandomovil per a iPhone

¡Tenim bones notícies per als veïns que disposen de telèfons iPhone!

En el nostre desig de millorar i evolucionar i amb el compromís que adoptem de canvi i transformació, hem realitzat una sèrie de millores en l’aplicació Bandomovil per a iPhone. Aprofitem per a recordar que garantim millores contínues d’aquesta eina de comunicació municipal que no alteraran els costos del servei.

Amb la senzillesa, agilitat i forma directa que ens caracteritza, oferim una versió iOS molt més potent, fluïda i amb més funcionalitats.

Quins són les noves millores? Què hi ha ara que no hi havia abans?.
Aquestes són algunes de les incorporacions d’aquesta versió 2.0:

Mòdul Agenda. S’introdueix un nou mòdul per a poder seguir els esdeveniments i les activitats que s’incorporen en l’agenda municipal. La forma de visualitzar aquests esdeveniments és senzilla i pràctica posat que sempre que hi haja un esdeveniment en el temps, apareixerà en la pantalla principal de l’app juntament amb el temps restant que falta perquè de començament. (Aquesta funcionalitat és opcional, veure en panell de control de Bandomovil)

Mòdul Comunica!. A través d’aquesta funcionalitat el veí podrà reportar incidències, formular consultes i proposar noves idees al seu ajuntament. Tot des del seu iPhone, d’una forma senzilla i intuïtiva. (Aquesta funcionalitat és opcional, veure en panell de control de Bandomovil)

Cercador avançat. A partir d’ara, en la pantalla on es visualitzen els bàndols i comunicats, es podran realitzar ràpides i còmodes cerques intel·ligents de forma dinàmica.

Multicanal. A partir d’ara l’usuari es podrà subscriure a diversos municipis alhora i rebre de tots ells la informació publicada. (En l’anterior versió l’usuari podia subscriure’s i rebre informació únicament d’un ajuntament).

Arxius pdf. En aquesta versió els veïns podran previsualizar els arxius pdf que l’ajuntament envie. En la versió anterior es veia tan sol un enllaç (link).

Millores internes. S’han realitzat ajustos interns que optimitzen el funcionament i deixen obertes possibilitats, a molt curt termini, de noves funcionalitats.