Search
Close this search box.
untitled

OBERT EL TERMINI D’ESMENA DE LES AJUDES PARÈNTESIS A SANT JOAN

Ahir dia 18 de maig de 2021 es va publicar en el Tauler d’anuncis de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant l’Acta núm. 1 de la Comissió de Valoració de les ajudes PARÈNTESIS incloses en el Pla Resistir https://santjoandalacant.sedelectronica.es/info.0

En aquesta primera convocatòria s’han rebut un total de 112 sol·licituds de les quals 14 han sigut degudament emplenades,74 requereixen d’alguna mena d’esmena i la resta han sigut desestimades per no complir els requisits establits en les Bases per a concórrer a aquesta convocatòria.

En l’Acta es recull aquesta informació distribuïda en tres grups:

-Beneficiaris: documentació presentada íntegrament.

-Sol·licitud desestimada: per no complir els requisits establits en les Bases per a concórrer a aquesta convocatòria.

-Esmenar Sol·licitud: als establiments i empreses pertanyents a aquest grup se’ls sol·licita la documentació relacionada, convenientment, en aquesta Acta.

Amb la publicació de les Bases es va establir un termini d’esmena i presentació de reclamacions de 7 dies hàbils . Aquest termini que comença el dia de hui, finalitza el 27 de maig, havent de presentar-se els escrits i documentació a través de la Seu Electrònica Municipal.
https://santjoandalacant.sedelectronica.es/info.12

Finalitzat aquest procediment la comissió valorarà la documentació presentada i dictarà resolució amb la qual es procedirà a abonar-se les subvencions degudament presentades.

Amb el romanent no esgotat, es procedirà a publicar noves bases a les quals podran concórrer tots aquells autònoms i microempreses que no hagen estat inclosos en l’actual annex.