Search
Close this search box.

Festes

Plaza d’Espanya, s/n, 1r Planta 03550 Sant Joan d´Alacant

Tlf: Tlf: 965 65 32 45 – 966 01 31 70

Des de la Regidoria de Festes, ens dediquem a enriquir les festivitats i tradicions de Sant Joan d’Alacant, que es despleguen al llarg de l’any. Especialment, destaquem les Festes Majors en honor al Santíssim Crist de la Pau, recentment declarades d’interés turístic provincial de la Comunitat Valenciana en este any.

Estes celebracions, que destaquen per la seua diversitat i riquesa humana, es manifesten a través de comissions festeres i culturals indispensables per a la seua realització.

Particularment rellevants són també la Setmana Santa i les Fogueres de Sant Joan, que se celebren del 20 al 24 de juny. En els últims anys, les festivitats en les pedanies i barris del municipi han cobrat gran importància, atraient a centenars de veïns i visitants durant les seues celebracions. Destaquem les Festes de Sant Antoni de Pàdua, la Fira Andalusa, i les Festes de Benimagrell en honor a Sant Roque.

Este significatiu patrimoni immaterial, juntament amb les celebracions de Nadal, Carnestoltes i Halloween, són àrees que des d’esta Regidoria ens esforcem per potenciar, cuidar i desenvolupar dia a dia, perquè les nostres festes siguen cada vegada més extraordinàries.

Notícies